Question about google

Discussion in 'Tech & Support' started by BeserkerHilf, Mar 2, 2008.

  1. BeserkerHilf Registered

    Joined:
    May 7, 2003
    Messages:
    6,831
    Likes Received:
    290
    is anybody having trouble with google? whenever i do a search, it gives me a page saying "... but your query looks similar to automated requests from a computer virus or spyware application. To protect our users, we can't process your request right now."




    any help?
     
  2. tzarinna Mamochka

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    24,949
    Likes Received:
    319
    I'm not having any issues. What browser are you using?
     
  3. BeserkerHilf Registered

    Joined:
    May 7, 2003
    Messages:
    6,831
    Likes Received:
    290
    firefox


    does the same with IE. i have both a spyware and virus protection running on this computer
     
  4. Malice BMFH

    Joined:
    Mar 26, 2001
    Messages:
    12,744
    Likes Received:
    0
    I have been getting that thru the Firefox quite a bit.
    This most likely means, that google is getting hit with virus/spyware/malware/trojan/etc

    So they are requiring a little bit of user interaction.
    I have NOW - set firefox up to use Yahoo as my search engine.
     
  5. BeserkerHilf Registered

    Joined:
    May 7, 2003
    Messages:
    6,831
    Likes Received:
    290
    good to know i'm not the only one getting this.
     
  6. Jerry! Registered

    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    5,728
    Likes Received:
    0
    Reformat your computer.
     
  7. explode7 Registered

    Joined:
    Oct 24, 2005
    Messages:
    6,323
    Likes Received:
    0
    Yeah sure formatting your hard drive is the solution to everything.:rolleyes: Its like saying to buy a new computer.
     
  8. explode7 Registered

    Joined:
    Oct 24, 2005
    Messages:
    6,323
    Likes Received:
    0
    :wow: Thats pretty amazing how did you do that?
     
  9. Jerry! Registered

    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    5,728
    Likes Received:
    0
    No it's not, you aren't spending any money at all. Back up the stuff you want to keep and then just do it.
     
  10. explode7 Registered

    Joined:
    Oct 24, 2005
    Messages:
    6,323
    Likes Received:
    0
    The problem isn't with his computer. It's most likely with the google server.
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
monitoring_string = "afb8e5d7348ab9e99f73cba908f10802"